Skiferie til Alpe d’Huez Skiferie 2016/2017

Alpe d’Huez er kendt for at være et solrigt skisportsdestination med over 300 dage med sol, byens motto er: ”Når solen ikke skinner i Alpe d´Huez, er det, fordi det er nat”. Selv om der er solrigt på Alpe d’Huez er der stadig snesikkert i sæsonen, og hvis sneen ikke falder har de snekanoner på pisterne. Alpe d’Huez er beliggende 1850 meter over havets overflade, og det højeste punkt er 3330 meter over havets overflade, denne høje beliggenhed er hvad der gør Alpe d’Huez Snesikkert i hele sæsonen. Alpe d’Huez har 249 kilometer pister der er jævnt fordelt på blå, rød og sorte pister, så der er pister til alle niveauer. Skiområdet er det femte største i Frankrig, og blev i 2015 kåret til ”European Resort of the Year at the World Snow Awards”

Aktiviteter i Alpe d’Huez

Alpe d’Huez har udover skiløb en masse andre spændende aktiviteter. Midt i midten befinder dig sig et stort sportscenter, der tilbyder en masse aktiviteter som blandt andet fodbold, badminton, tennis og så videre. Hvis du har lyst til en dukkert, findes der også en opvarmet udendørs pool, hvor du kan slappe af efter en lang dag på ski.

Afterski og natteliv

Når du er færdig med at stå på ski, er der flere muligheder for afterski i Alpe d’Huez. La Folie Douce er et populært sted til afterski, og ligger på bjerget, kommer du til La Folie Douce ved en 14-15 tiden er der garanti for der fest og god musik. Alpe d’Huez har også et livligt byliv, hvor der er utallige barer og diskoteker der åbner op for nattelivet. Og diskotekerne lukker først sent, så du kan feste til den lyse morgen i Alpe d’Huez.