Skiferie i Hafjell 2016/2017

Hafjell er beliggende nord for Lillehammer, og lagde således underlag til flere olympiske discipliner ved vinder OL i Lillehammer, du kan således i Hafjell prøve kræfter med din indre OL-deltager på blandt andet slalombakker fra OL samt en olympisk bobslædebane. Hafjell byder på Norges længste nedfart som strækker sig over mere end 7 kilometer. Hafjell har ligeledes et have af pister i alle farver, som sammenlagt strækker sig over mere end 35 kilometer, så der er rig mulighed for både sjov og udfordring, uanset om du er nybegynder eller øvet. De 35 kilometer nedfarter bindes flot sammen af et velfungerende liftesystem, som også indeholder Norges eneste gondollift. Når mørket falder på er det ikke en hindring for de skilystne i Hafjell, for Hafjell byder på et af Norges største lysanlæg som dækker hele 7 kilometers nedfarter af både mere og mindre udfordrende karakter. Derudover byder Hafjell også på 6 kilometers oplyst langrendsløjpe.

Udover alt dette byder Hafjell også på spændende terrænparker til alle niveauer. Spænd snowboardet eller skiene for, og kom afsted på en af de 4 områder med bokse, hop og rails for alle niveauer.

Et hav af oplevelser

Hvis man vil opleve andet en de skønne skimuligheder, så har Hafjell også meget at byde på. Du kan blandt andet tage familien eller vennerne med til Hunderfossen vinterpark som byder på både sjove forlystelser, flotte udstillinger med isfigurer, lækre restauranter og underholdning for alle. Du kan for eksempel tage på heste og slædetur i de fortryllende omgivelser, eller hoppe på den sjove sne rafting bane.

Har i brug for et afbræk fra ski, så kan i også besøge Lillehammer by og tage på shoppingtur og opleve en udstilling om vinter OL.

Hafjell Norge

Hafjell er også en god skidestination hvis man har børn med. Hafjell har således hele 3 børneområder i trygge omgivelser og med fine forhold for de mindste. Der er både børneområde ved parkens bund, samt en udvidet familiepark ved gondolliftens stop på toppen af skicentret. Har børnene brug for et afbræk fra at stå på ski kan Hafjell også byde på Norges største indendørs legeland, hvor de fleste børn kan få adskillige timer til at gå.

Hafjell byder også på et stort udvalg af flotte hytter og lejligheder tæt på pisterne, og Hafjell er bestemt et besøg værd, hvad end man er begynder eller øvet.