Skiferie til Hemsedal 2016/2017

Det er ikke uden grund at Hemsedal også går under navnet ”de skandinaviske alper”. Det flotte naturskønne område som omkranses af flotte høje bjerge giver unægtelig en skøn alpestemning som kronen på en god skiferie. Hemsedal er Skandinaviens højest liggende skiområde med det højeste punkt på toppen af bjerget ”totten” ragende 1.497 meter over havets overflade. Hemsedal er det næst største skiområde i Norge bestående af tre toppe, med mere end 40 nedfarter, og pister i alle niveauer. Hemsedal er beliggende mellem Oslo og Bergen, og ligger cirka 200 kilometer nordvest for Oslo. Den høje beliggenhed giver Hemsedal optimale skiforhold og det er også derfor at Hemsedal giver snegaranti i en langvarende skisæson.

Perfekt for familier

Hvad end man er til lange dage på ski, eller også vil have lidt afveksling, så har Hemsedal noget at tilbyde. Hemsedal er specielt velegnet til familien som gerne vil give sine børn en god debut på ski. Hemsedal kan bryste sig af Norges største børneområde som rummer både legeland, søde skiinstruktører og rullebånd, og er et godt sted at give de mindste en god skidebut.

Når skiene klikkes af er der stadig masser af muligheder for sjov og gode oplevelser. Hemsedal byder således på både skøjtebane, bowling, snowracing, snescooter samt paraglidning over de smukke landskaber. Derudover giver Hemsedal også mulighed for aftenski på de oplyste pister, og mere ens 220 km langrendspister.

Hemsedal Norge

I Hemsedal er der mange hyggelige spisesteder og det bør være muligt at finde noget for en hver smag. Ud over de hyggelige spisesteder har Hemsedal også en række stemningsfyldte afterskimuligheder som klart er et besøg værd. Udover det har Hemsedal også en række diskoteker for de som holder festen kørende til længere ud på natten.

Hemsedal har et stort udvalg af lejligheder og hytter af en høj standard. Mange af disse er beliggende tæt på lifte og bakker.

 

Det er ikke uden grund at Hemsedal er kåret til Norges bedste skidestination, og det kunne være et godt bud på hvor jeres næste skiferie bør gå hen.