Kvitfjell skiferie 2016/2017

I kvitfjell er der i sandhed ski for alle. Skicentret byder på noget for alle aldre og alle niveauer, hvad end du er barn eller voksen, nybegynder eller øvet, så har Kvitfjell noget for en hver smag. Kvitfjell er ikke den største eller mest populære skidestination i Norge, men det er et skønt sted og lidt uopdaget skønhed.

Stedet byder på forskellige skimæssige muligheder som bandt andet et besøg i stedets snowboardpark, to børneområder som til sammen rummer både lifter, skiskole, aktivitetsprogrammer for børnene og generelt gode forhold for de mindste. Stedet byder på nogle pæne og moderne faciliteter hvilket bidrager til helhedsindtrykket af stedet.

Kvitfjell er ikke det største skisportssted, og byder på 20 piste og ni lifte. Til gengæld finder man noget af det bedste sne i Kvitfjell, og stedet byder på skønne og brede bakker, og man oplever sjældent kø ved liftene. Kvitfjell sikcenter blev bygget i 1994 i forbindelse med OL i Lillehammer, men på trod af det, er stedet dog ikke kun for de professionelle. Stedet byder således på alt fra grønne brede bakker til nybegynderen, til sorte avancerede piste for de erfarne som har mod på en udfordring. Stedet har i den grad tilgodeset langrendsforholdene, og byder på over 600 kilometer langrendsløjper som er forbundet med Skeikampen og Gålå.

Når man ikke er på ski

På østsiden af fjeldet findes mellemstationen som fungere som stedets knudepunkt.  Det er her hytter, lejligheder og hoteller er beliggende. Det er også her man kan finde børneområde, dagligvarebutik, skiudlejning, varmestue samt billetkontor.

Skianlægget byder på flere spisesteder og cafeer, og besøger man Gudbrandsgard hotel kan man både finde restaurant, bar, natklub, cafe, pool område, sauna, spa, motionsrum samt sauna.