Trysil skiferie 2016/2017

image-1Trysil er Norges største skisportssted, og et velbesøgt rejsemål af danske rejsende, og ikke uden grund. Trysil byder på et mangfoldigt udbud af velpræparerede løjper og underholdning for hele familien. Skønne Trysil ligger i den østlige del af Norge og ikke langt fra grænsen til Sverige. Trysil ligger ikke mere end cirka 2 timer og 30 minutters kørsels fra Norges hovedstad Oslo.

Stedet byder på cirka 65 pister så der er rig mulighed for at finde noget for et hvert niveau. De mange pister er et godt miks af både grønne, blå, røde og sorte pister med den længste piste værende på 5,4 kilometer, og der er ligeledes sammenlagt over 100 kilometer langrend ruter. Trysil byder ligeledes på både terrænpark, offpiste og pukkelpister. Derudover er der både mulighed for skiskole samt aftenski på en af de ni lyspiste.

Trysil er et fantastisk skisportssted, og beget populært blandt de danske skiinteresserede, og ikke uden grund. Trysil byder på et hav af oplevelser på pisterne, men i den grad også uden for pisterne. Har man brug for et afbræk fra de spændende løjper, kan man således nyde den fantastiske og flotte natur i Trysil med en slædetur eller besøge en af de mere end 30 spisesteder i området. Trysils store og flotte område samt mange pister, bindes på let og overskuelig vis sammen af det velfungerende liftesystem bestående af 33 lifte.

 

Tag bare børnene med

Trysil er et fantastisk skisportssted, også for børn. Trysil rummer hele tre børneområder hvor børnene hele tiden er under opsyn. Trysils velfungerende og fine børnefaciliteter gør således stedet særligt populært blandt børnefamilier. De flotte børneområder er udstyret med egne lifte, egen afterski samt skiskole så børnene kan lære de rigtige teknikker og få den bedste oplevelse.

Trysil, noget for en hver smag

Trysil er således et godt bud på din næste skiferie, uanset dit niveau og dine ambitioner da der er noget for en hver smag og et hvert niveau og både gode skifaciliteter for både børn og voksne. Så uanset om du er den erfarne skistjerne blandt vennerne, om du vil hygge med familien, eller du er kongen af afterski, så har Trysil noget for dig.