Skiferie til Østrig

Når man siger Østrig er det føste mange danskere tænker på skiferie, og med god grund. Østrig har i lang tid været et af danskernes favoritlande når den står på skiferie i alperne, og det forstår man godt. Østrig er således et overflødighedshorn af gode oplevelser både på og uden ski, og har noget for alle aldre og niveauer.

Mange vender tilbage når først de har besøgt en af de mange skidestinationer i Østrig, og det er ikke uden grund. Østrig har noget for en hver smag når det kommer til ski, hvad end man søger et familievenligt sted med plads til nybegyndere, udfordrende off-pist muligheder, skønne muligheder for wellness, actionpacked gletsjerskiløb eller stemningsfyldt afterski.

Østrig byder på charmerende alpebyer med hyggelige bjælkehytter og de smukkeste omgivelser i de østrigske alper samt ægte østrisk gæstfrihed, og der er garanti for skiferie i særklasse.

Så hvad end du er til smuk natur og skønne omgivelser, skønne skioplevelser i lange baner, afterski med alt det indebærer, eller blot en ægte østrisk wienerschnitzel, så kan du finde det i Østrig.

 

Vil du vide mere om Østrigs spændende skidestinationer?

Klik på en af destinationerne nedenfor: