Skiferie til Bad Gastein 2016/2017

Bad Gastein er et populært skisportsdestination i Østring, men er også kendt for at være deres kursted. En stor oplevelse ved at være på skiferie i Bad Gastein er byens kursteder, flere af hotellerne har deres egne termalbade. Området har blå, røde og sorte pister fordelt ud på 201 kilometer pister. Bad Gastein er beliggende i 1100 meter over havets overflade, og det højeste punkt er 2686 meter over havets overflade. Bad Gastein er en del af Gastein dalen som består af følgende: Bad Gastein, Bad Hopfgastein, Dorfgastein og Sportgastein. Desuden har Bad Gastein masser udfordringer til snowboarder og skiløber i form af parker og let tilgængelige off-pister.

Bad Gastein er en del af SkiAmadé

Bad Gastein er en del af SkiAmadé, som består St. Johann, Maria Alm, Wagrain og Schladming. Dit liftkort giver dig adgang til hele denne sammenslutning i SkiAmadé, du får derved adgang til mere end 760 kilometer pister med dit liftkort. Der findes pister for en hver smag og sværhedsgrad i SkiAmadé sammentilslutningen.

Afterski og natteliv i Bad Gastein

Bad Gastein har ægte afterski, hvor man kan få en pause fra ski og hygge sig. Hvis man er til natklubber og fest til den lyse morgen, så er dette også en mulighed i Bad Gastein. Der findes forskellige natklubber så som Wührers, Silver Bullet og så videre.