Skiferie Saalbach

Skiferie Saalbach er en populær destination blandt familier og unge mennesker, dette er en ski destination for alle.  Saalbach er kendt for deres festlige after-ski, og er flere gange blevet kåret til det bedst og vildeste after-ski i hele Østrig, hvilket må siges at tale for sig selv.

Saalbach har mange forskellige slags pister og der findes noget for ethvert niveau og selv den erfarende skiløber kan blive udfordret på en skiferie til Saalbach.

Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn er det 270 kilometer lange skiområde og er forbundet med et moderne lift system, der nemt transportere dig rundt iSkicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Saalbach har tidligere været værtsby for VM i skiløb, hvilket værner om at Saalbach er et skiområdet i Østrigs verdensklasse.I Saalbach er snesikkerheden i top, og hvis sneen ikke falder, så er der opsat mere 900 snekanoner på 90% af alle pister.

I Saalbach finder du 30 cafeer, 60 restauranter, 30 barer, og 9 diskoteker, så der er stor mulighed for at finde noget for enhver smag og i forskellige prislejer.

Afterski Saalbach

Saalbach har måske det vildeste og bedste after-ski i hele Østrig, og afterski i Saalbach er indbegrebet af østrigs after-ski. Hinterhag Alm er utrolig kendt for deres after-ski, hvilket foregår i bedste stil, med dans på bordrene og stolene i skistøvler og skitøj. Hinterhag Alm er flere etager og har livemusik og er det mest populære after-ski sted i Saalbach. Når after-ski slutter er det muligt at forsætte på en af de mange barer eller diskoteker.

Pister i Saalbach

Saalbach har i alt 270 kilometer pister, hvilket er fordelt på 104 kilometer blå pister, 117 km røde pister og 19 kilometer sorte pister. Den længste nedfart i Saalbach er hele 8 kilometer lang. Der er både smalle og brede pister, så der er noget for ethvert niveau. Det højeste punkt i Saalbach er 2.100 meter over havets overflade og det laveste punkt er 840 over havets overflade.

Pister i Saalbach

0
Grønne piste
0
Blå piste
0
Røde piste
0
Sorte piste

Pistekilometer i Avoriaz

Blå 140Km.
Rød 112Km.
Sort 18Km.

Højder i Avoriaz

Det højeste punkt i Saalbach skiområde er beliggende 2.100 m.o.h.


Selve byområdet i Saalbach er beliggende 1.003 m.o.h.


Det laveste punkt i Saalbach skiområde er beliggende 1.003 m.o.h.

Snedybder i Saalbach

Vil du vide mere om snedybderne i Saalbach i skisæsonen, så kig nærmere på nedenstående grafer for henholdsvis højtliggende- og lavtliggende piste.

Skisæsonen i Saalbach starter typisk tidligt i December.

 


 

Der falder i gennemsnit 4,5 m. sne om året.

 


 

Skisæsonen i Saalbach slutter typisk sent i April.

snedybde i cm.

  • Højtliggende piste
  • lavtliggende piste

Tallene er beregnet på gennemsnitlig historisk data fra: http://www.igluski.com/ski-resorts/austria/saalbach/snow-history