Skiferie til St. Anton

St. Anton er ski paradis for erfarende skiløbere, og er en af de mest eftertragtet skidestination i Østrig. St. Anton er der meget mere end bare gode pister der findes også wellness center, gourmet restauranter, sport center og meget mere i St. Anton, som hver især kan bidrage til en uforglemmelig ferie.

St. Anton har en lang sæson med sne, og der er med garanti sne fra slutningen af november til sidst i april. I St. Anton finder du hele 340 kilometer pister, 40 kilometer langrend og over 200 kilometer off-pister. Hvis du vælger St. Anton, til din næste skiferie får du de allerbedste forudsætninger for en kanon skiferie.

Afterski i St. Anton

I St. Anton finder du ægte Østrigs afterski i verdensklasse med en strejf af international stemning. Når klokken bliver 15-16 stykker begynder folk, at samles til afterski, hvor der bliver serveret kolde fadøl og flugel i stor stil.

St. Anton har i mange år været kendt for, at være en af Østrigs bedste afterski destination, hvor folk hygger sig til god musik og danser på bordene. Ofte er afterskien en blanding af både voksne og børn, hvor børnene får en varm kakao.

Afterski i St. Anton slutter omkring 20.00, hvor der er rig mulighed for, at forsætte stemningen ved en af de mange barer eller diskoteker der findes i St. Anton.

Afterski i St. Anton starter hver eneste dag ved 15-16 tiden og slutter først omkring kl 20.00. I St. Anton finder du afterski der er præget af en international, samt en vaskeægte østrigs afterski.

St. Anton pister

Pister i St. Anton er for erfarende skiløbere, der søger nye udfordringer. St. Anton har hele 340 kilometer pist, der er fordelt således: 143 km blå pist, 142, km røde pister og 55 km sorte pister. I St. Anton kan selv den erfarende skiløber finde udfordringer.

Hvis man har lyst til langrend tilbyder St. Anton 40 km. langrendsløjper. Den længste løjpe er Stanzertal, hvor løjpen er hele 22 kilometer lang.

Udover de præparerede og patruljerede pister, findes der også de vildeste off-pister i St. Anton. Der findes over 200 km. off-pist ruter, så der er virkelig mulighed for at udfordre sig selv i St. Anton.

Selv om St. Anton henvender sig til kræsne og erfarende skiløbere er der også pister for nybegynder, der findes grønne transportpister og nybegynder venlige blå pister.

Pister i St. Anton

0
Grønne piste
0
Blå piste
0
Røde piste
0
Sorte piste

Pistekilometer i Avoriaz

Blå 93Km.
Rød 111Km.
Sort 58Km.
Langrend 40Km.

Højder i St. Anton

Det højeste punkt i St. Anton skiområde er beliggende 2.660 m.o.h.


Selve byområdet i St. Anton er beliggende 1.304 m.o.h.


Det laveste punkt i St. Anton skiområde er beliggende 1.304 m.o.h.

Snedybder i St. Anton

Vil du vide mere om snedybderne i St. Anton i skisæsonen, så kig nærmere på nedenstående grafer for henholdsvis højtliggende- og lavtliggende piste.

Skisæsonen i St. Anton starter typisk tidligt i December.

 


 

Der falder i gennemsnit 4,5 m. sne om året.

 


 

Skisæsonen i St. Anton slutter typisk sent i April.

snedybde i cm.

  • Højtliggende piste
  • lavtliggende piste

Tallene er beregnet på gennemsnitlig historisk data fra: http://www.igluski.com/ski-resorts/austria/st-anton/snow-history