Skiferie Zell am See

Zell am See er et snesikker destination, og der findes forskellige både pister til den erfarende med også til nybegynderen. I Zell am See er der både almindelig pister, men også pister der er beliggende på en vaskeægte gletsjer.

Med en Skiferie til Zell am See får du 138 kilometer varierede pister, og skisportsstedet er udstyret med 58 lifter i et velorganiseret liftesystem, der transportere dig effektivt til pisterne.

Zell am See er en snesikker destination, hvilket skyldes gletscheren ”Kitzsteinhorn”, og at 70% af området er beliggende i mere end 1.300 meter over havets overflade.

Byen i Zell am See byder på restauranter, cafeer, afterski, og en masse shopping muligheder. I Zell am See er atmosfæren gæstfri og hyggelig, og du finder den ægte østrigsstemning.

Prøv kræfter med en vaskeægte gletcher Kitzsteinhorn

På en skiferie til Zell am See må du ikke snyde dig selv for at besøge gletcheren Kitzsteinhorn. Toppen af gletcheren er beliggende 3.029 meter over havets overflade, og har en ubeskrivelig smuk panorama udsigt ud over bjergene i området.

På toppen af Kitzsteinhorn gletcheren er der udkigsposter og restauranter, hvor man kan nyde en omgang mad eller en drik med en udsøgt panorama udsigt. Pisterne ned fra gletcheren består er flere blå og røde pister, og nogle få sorte pister, så der er noget for ethvert niveau.

Pister Zell am See

Der findes i alt 138 kilometer pister i Zell am See, der fordeles sig således: 58 kilometer blå pister, 55 kilometer røde pister og 29 kilometer pister.

Der findes meget varierede skiløb i Zell am See, så der er begyndervenlige pister til nybegyndere og udfordrende pister til den mere erfarende skiløber. Der findes både almindelige pister og pister der er beliggende på en gletcher.

Pister i Zell am See

0
Km grøn piste
0
Km blå piste
0
Km rød piste
0
Km sort piste

Højder i Zell am See

Det højeste punkt i skiområdet er beliggende 3.029 m.o.h.


Selve byområdet i Zell am See er beliggende 757 m.o.h.


Det laveste punkt i skiområdet er beliggende 760 m.o.h.

Snedybder i Sell am See

Vil du vide mere om snedybderne i Zell am See i skisæsonen, så kig nærmere på nedenstående grafer for henholdsvis højtliggende- og lavtliggende piste.

Skisæsonen i Zell am See starter typisk tidligt i December.

 


 

 

Skisæsonen i Zell am See slutter typisk i April.

snedybde i cm.

  • Højtliggende piste
  • lavtliggende piste

Tallene er beregnet på gennemsnitlig historisk data fra: http://www.igluski.com/ski-resorts/austria/zell-am-see/snow-history