Oversigt over SnowGO

Destinationer

Under denne kategori kan du finde populære ski destinationer i Frankrig, Italien, Norge og Østrig.

Frankrig

Alpe d’Huez er kendt for at være et solrigt skisportsdestination, byens motto er: ”Når solen ikke skinner i Alpe d´Huez, er det, fordi det er nat”. På trods af det er solrig ski destination er der stor sikkerhed for der altid er sne.

Avoriaz er et fransk skisportssted beliggende i hjertet af Les Portes du Soleil, hvilket på dansk betyder solens port.

Val Thorens er den højest beliggende ski destination i hele Europa med hele 600 kilometer pister fordelt på grøn, blå, rød og sorte pister.

Italien

Livigno oser af kvalitet, og har glimrende forhold som sikrer en god ski oplevelse. I Livigno er der omkring 110 kilometer pister som fordeler sig på 74 pister af henholdsvis blå, rød og sort.

Norge

Hafjell har 35 kilometer pister og har tidligere været vært for flere OL discipliner. Hafjell er udstyret med Norges største lysanlæg, så der er 7 kilometer pister belyst om aftenen.

Hemsedal er Skandinaviens højest liggende skiområde med det højeste punkt på toppen af bjerget ”totten” ragende 1.497 meter over havets overflade.

Kvitfjell byder på noget for alle aldre og alle niveauer, hvad end du er barn eller voksen, nybegynder eller øvet, så har Kvitfjell noget for en hver smag.

Trysil er et fantastisk skisportssted, og beget populært blandt de danske skiinteresserede, og ikke uden grund. Trysil byder på et hav af oplevelser på pisterne, men i den grad også uden for pisterne.

Sverige

Østrig

Bad Gastein er et populært ski destination i Østrig, men er også kendt for deres kursted. En stor oplevelse ved at være på skiferie i Bad Gastein er byens kursteder, flere af hotellerne har deres egne termalbade. Området har blå, røde og sorte pister fordelt ud på 201 kilometer pister.

Ischgl er beliggende midt i Paznaundalen i 1.377 kilometer over havets overflade. Der er 238 kilometer pister der er fordelt på blå, røde og sorte, hvor største del af pisterne er røde med 150 kilometer.

Populære ski uger

Andre sider

Indhent tilbud – Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på din næste skiferie

Om os – SnowGo er en tjeneste der gør det nemmere og spare dig tid når du skal finde din næste skiferie.

Bliv partner – Er du et rejseselskab, busselskab eller udlejer lejligheder eller boliger ud til folk der tager på skiferie.

Cookies og privatlivspolitik – Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside bedre for dig.