Skiferie til Sverige

Hvis der er noget vores svenske naboer har som vi ikke har, så er det gode skifaciliteter, så hvis du står med lysten til at få fart under brædderne, så kunne Sverige være en mulighed. Sverige byder på skisportsområder fordelt over hele landet, og nogle af disse ligger ikke mere end få timers kørsel fra Danmark, så er du interesseret i en lille smuttur på ski, så kan du finde det i Sverige.

Sverige kan byde noget for en alle, hvad end man vil på tur med børn og nybegyndere eller mere øvede, så har Sverige noget at byde på. Mange danskeres første rigtige skioplevelse stammer fra Sverige, og det skyldes blandt andet at Sverige har mange børnevenlige destinationer, hvor fremtidens stjerner kan få deres debut.

Det er svært at sammenligne skiferie i Skandinavien med skiferie i Alperne, men ikke desto mindre kan Sverige byde på Nordeuropas største alpin skiområde, så er man på udkig efter et stort område tæt på Danmark, så kan Sverige være svaret. Vores svenske naboer er også garant for nogle gode langrendsdestinationer hvis man mere er til den type ski.

Vil du vide mere om Sveriges spændende skidestinationer?

Klik på en af destinationerne nedenfor: