En del af Dolomiti Superski

Canazei er som benævnt en del af Dolomiti Superski hvilket betyder at man med et enkelt liftkort kan få adgang til 1.220 km piste, så der skulle være rig mulighed for underholdning under hele sin ferie. Skiferie i Canazei og Dolomiti Superski er således ensbetydende med en skiferie med masser af muligheder og opleveler, og der er i den grad noget for en hver smag og et hvert niveau.

Sella Ronda – En unik oplevelse!

Hvis man besøger Canazei og har ski for øje, så er en tur på Sella Ronda helt klart det hele værd. Sella Ronda er en kendt skirute i Dolomitterne som går rundt om Sella massivet. Man skal dog gøre sig sine overvejelser før man begiver sig ud på denne tur, for turen rundt om Sella dækker hele 42 km, og man skal derfor være indforstået med at det er noget nær en heldagstur man begiver sig ud på.

Piste i Canazei

Pistekilometer i Canazei

Blå 360Km.
Rød 720Km.
Sort 120Km.
Langrend 1130Km.

Højder i Avoriaz

Det højeste punkt i Canazeis skiområde er beliggende 3.300 m.o.h.


Selve byområdet i Canazei er beliggende 1.460 m.o.h.


Det laveste punkt i Canazeis skiområde er beliggende 1.200 m.o.h.

En italiensk oplevelse

Hvis man er på udkig efter de bedste skiforhold så er Canazei helt sikkert et kvalificeret bud, men det skønne feriemål har meget mere at byde på når man holder pause fra pisterne. Italien er i manges forstand ensbetydende med lækker mad, god vin og fantastisk stemning, og Canazei er ingen undtagelse. Canazei er således spækket med cafeer, restauranter og mindre spisesteder, og området oser af stemning. Det italienske køkken byder naturligvis på autentiske pastaretter og ægte italienske pizzaer samt lækre vine. Når sulten er stillet og mørket falder på er det dog ikke ensbetydende med at man skal i seng. Canazei har også masser af barer og diskoteker hvor man hver aften kan feste og fejre dagens sejre på pisterne.

Snedybder i Canazei

Vil du vide mere om snedybderne i Canazei i skisæsonen, så kig nærmere på nedenstående grafer for henholdsvis højtliggende- og lavtliggende piste.

Skisæsonen i Canazei starter typisk tidligt i December.

 


 

Der falder i gennemsnit 280 cm. sne om året.

 


 

Skisæsonen i Canazei slutter typisk midt i April.

snedybde i cm.

  • Højtliggende piste
  • lavtliggende piste

Tallene er beregnet på gennemsnitlig historisk data fra: http://www.igluski.com/ski-resorts/italy/canazei/snow-history