Skiferie til Italien

Når man vælger skiferie til Italien er der garanti for god mad, lækker vin og timevis af underholdende ski på velpræparerede piste, og Italien har bestemt noget for en hver smag. Italien er af mange kendt som et land der står forest når man snakker om kvalitet og klasse, og dette kommer også til udtryk ved deres skisportsdestinationer. Pisterne er således altid velpræparerede og bliver som regel friseret hver nat så de står kniv skarpe til næste dag.

Italien er pastaens paradis, og hvis der er noget italienerne er ligeså kendte for, så er det pizza og vin. Du kan således være sikker på at når du stiller skiene efter en lang dag i de italienske alper, så kommer din turs næste højdepunkt. Skisportstederne i Italien har alle nogle lækre restauranter og cafeer hvor man kan slappe af efter en lang dag på ski.

Italien kan byde på verdes største skisportsområde i og omkring byen Canazei som er beliggenden i bjergkæden Dolomitterne i de italienske Alper. Man kan også tage til Livigno som vinder frem i de dansk hjerter. Livigno byder således på ski i særklasse samt lækre shoppingmuligheder.

Vil du vide mere om Italiens spændende skidestinationer?

Klik på en af destinationerne nedenfor: